contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

3 Jakobs torg
Stockholm, Stockholms län, 11152
Sweden

AmCham Sweden is the voice of American business in Sweden. We are champions of US - Swedish trade and investment and US commercial interests in Sweden and give members a networking platform, critical business information, and an amplified voice.

Följ med Prime & United Minds på valresa för beslutsfattare till USA den 3-8 november

Member to Member

Back to All Events

Följ med Prime & United Minds på valresa för beslutsfattare till USA den 3-8 november


Interested in a close-up view of campaign activities and analysis prior to and during the U.S. midterm elections? Join Prime and United Minds from November 3 - 8 to meet with local political experts, study and compare campaign methods, and attend rallies. The trip will begin in Miami, Florida, and after election day on November 6, will continue to Washington D.C. for more meetings and discussions about the voting results.

The program includes meetings with representatives of different political parties, giving a broad picture from both sides of the aisle, as well as expert analysis of election results and their consequences. For more information, please contact Fredrik Julihn,  fredrik.julihn@primegroup.com.

Get more details regarding costs and travel itineraries here (in Swedish

———————————————-

Den 6 november är det mellanval i USA. Då har det gått två år sedan Donald Trump valdes till president och halva tiden återstår av mandatperioden. Mycket står på spel – bl a samtliga platser i representanthuset, en tredjedel av platserna i senaten och hela 36 guvernörsposter. Aktuella opinionsmätningar visar att Demokraterna har goda chanser att vinna tillbaka representanthuset, medan det verkar mindre sannolikt att Demokraterna får egen majoritet i senaten.

Detaljer:

Arvodet för Primes arbete med planering, förberedelser och framtagande av program, besöksplanering, dokumentation och medverkande:
25 000 SEK exkl. moms per deltagare.
Kostnader för resor och logi ingår inte i priset. Deltagarna ansvarar själva förtecknande av visum, rese- och sjukförsäkring i samband med resan.

Read More (PDF)

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out