contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

3 Jakobs torg
Stockholm, Stockholms län, 11152
Sweden

AmCham Sweden is the voice of American business in Sweden. We are champions of US - Swedish trade and investment and US commercial interests in Sweden and give members a networking platform, critical business information, and an amplified voice.

Member to Member

Back to All Events

Disney Live in Concert, Pirates of the Caribbean: Den Svarta Pärlans Förbannelse.


  • Stockholm Waterfront 4 Nils Ericsons Plan Stockholm, Stockholms län, 111 64 Sweden (map)

I april i år kommer en väldigt speciell föreställning till Stockholm, när Stockholm Concert Orchestra sätter upp ”Pirates of the Carribean: Den svarta pärlans förbannelse” som en Disney Live in Concert på Waterfront Plaza. Du kan se en trailer här. 

Disney Live in Concert innebär att en film visas på en bioduk samtidigt som en symfoniorkester spelar soundtracket live tillsammans med en fullstor professionell kör. Det ger en helt ny dimension av filmen och är verkligen en fantastisk upplevelse för hela familjen. Tidigare har filmer som Frozen och Fantasia visats som Disney Live Concert med stor framgång i andra länder, men detta är första gången vi i Sverige kan uppleva konceptet. 

Om du eller dina kollegor vill se föreställningen finns rabatt på biljetten via denna länk. Använd den här länken så kommer du till en särskild bokningssida för vänner till Disney.

Vidarebefordra gärna meddelandet till kollegor eller publicera på ett eventuellt intranät.

Hälsningar, vännerna på The Walt Disney Company Nordic

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out